Fusta Artesana és a Argentona
però treballem a tot Catalunya.
Troba'ns al 93 797 2453
o a través del correu electrònic a
pictograma

Informació legal

Continguts i drets d'autor

Tots els continguts d'aquesta web són propietat de Rafael Jiménez Alcalà. Les imatges, textos, i altre material inclòs en ella estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i no es poden fer servir ni reproduïr per mitjans físics, informàtics ni d'altres mitjans sense la seva autorització expressa.

Informació recollida en els formularis

A la secció de contacte del web hi ha un formulari, la finalitat del qual és que els visitants del web puguin fer consultes a la fusteria. Les dades proporcionades per l'usuari seran utilitzades exclusivament per a completar la consulta i trametre la resposta, i no seran conservades per part de Fusta Artesana més enllà del temps indispensable per a trametre la mateixa. Així mateix, aquestes dades no seran trameses, cedides ni venudes a terceres persones sota cap concepte.

Utilització de galetes (cookies)

Aquest lloc web pot fer servir galetes per tal d'oferir una experiència millor a l'usuari del mateix. Aquestes galetes són petits arxius de text que s'emmagatzemen a l'ordinador de l'usuari i que desen preferències que s'hagin exposat amb anterioritat. En concret es fan servir galetes per:

  • Desar les preferències d'idioma per oferir el mateix en visites subsegüents
  • Desar el format de visualització web o mòbil

Aquestes galetes no contenen informació personal ni es fan servir per identificar a l'usuari en cap circumstància.