Fusta Artesana és a Argentona
però treballem a tot Catalunya.
Troba'ns al 93 797 2453
o a través del correu electrònic a
pictograma

Passió per la feina ben feta.

A Fusta Artesana som fusters per vocació. Unim a la nostra experiència i coneixement la millor tecnologia. Aquesta combinació ens permet aconseguir de la fusta el seu màxim potencial. Unint tradició i modernitat aconseguim fer la millor feina amb total garantia.

Solucions integrals

No hi ha projecte que ens vagi gran. Amb nosaltres col·laboren sovint arquitectes, decoradors d'interiors, paletes, lampistes i pintors. Si necessita un projecte de reforma integral, no hi doni més voltes i contacti amb nosaltres. Toquem des de l'estructura al disseny d'interiors, adequació d'espais i il·luminació, incloent, com no, la futeria, els mobles i els tancaments.

Maquinària

En el nostre despatx comptem amb programes de disseny assistit per ordinador (CAD) que ens permeten contemplar tots els aspectes de cada feina abans i tot de tenir la fusta per fer-la.

Disseny CAD

La màquina de control numèric és una de les estrelles del taller. Un robot programable de tall i gravat d'alta precisió. Corbes perfectes, línies rectes tallades al mil·límetre i lletres i formes tallades o gravades amb total precisió. No ens cansem de posar a prova aquesta meravella de la tècnica.

Màquina de control numèric

Però no només amb maquinària pesant es fa la feina. Comptem amb nombroses eines de tall i mesura, tornavisos elèctrics, trepants sense fils, serres de disc portàtils, eines pneumàtiques, i com no, de la imprescindible cinta mètrica que fem anar amb mestria per no errar cap mesura.

Logotip del gremi de fusters del Maresme